Kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit Pirkanmaan alueella

Pyydä tarjous remontista

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Tilaa remontointi kokeneelta ja luotettavalta rakennusliikkeeltä ja varmista laadukas lopputulos. Rakennusliike Laikio Oy hoitaa kylpyhuoneremontit koko Pirkanmaan alueella. Saat meiltä kokonaisvaltaiset palvelut kylpyhuoneesi täysimittaiseen saneeraukseen aina käyttövesiputkistojen uusimisesta lähtien. Työskentelemme ammattitaidolla kaikenlaisissa kohteissa, sekä yksityis- että yritysasiakkaiden tarpeet täyttäen.

Kylpyhuoneremontti avaimet käteen -palveluna

Onnistunut kylpyhuoneremontti on monen hyvin hoidetun työvaiheen summa. Kaikki alkaa huolellisesta suunnittelusta, jonka pohjalta työ on vaivatonta suorittaa aikataulun mukaisesti. Kun tilaat kylpyhuoneremontin Rakennusliike Laikio Oy:ltä, saat kaikki tarvittavat palvelut samalta luotettavalta rakennusliikkeeltä. Palvelumme kattaa kaikki

  • ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiin liittyvät työt
  • sähkötyöt
  • viemäröintiin ja käyttövesiputkiin liittyvät työt
  • vesieristystyöt
  • kalusteasennukset
  • laatoitukset.

Hoidamme koko remontin alusta loppuun asti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Lue lisää yrityksestämme

Toteuta putkiremontti kylpyhuoneremontin yhteydessä

Kylpyhuoneremonttiin ryhdyttäessä on aina syytä tarkistaa kylpyhuoneen kunto ja rakenteet, erityisesti käyttövesi- ja viemäröintiputkien kunto sekä niiden jäljellä oleva käyttöikä. Mikäli puutteita löytyy, suosittelemme käyttövesiputkiston uudistamista remontin yhteydessä, sillä liian vanhat tai vioittuneet putkistot voivat aiheuttaa suuria ongelmia ja johtaa kalliiksi koituviin remontteihin tulevaisuudessa.

 

Putkiston uusiminen kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin yhteydessä on fiksu ja ennaltaehkäisevä teko. Erityisesti yli 30 vuotta vanhoissa taloissa käyttövesiputkiston uusiminen on syytä toteuttaa pikimmiten.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannustehokas tarjous

Rakennusliike Laikio Oy hoitaa kylpyhuoneremontit lukuisten kohteiden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Panostamme aina ripeään ja asiakaslähtöiseen palveluun.

 

Ota yhteyttä ja kerro kylpyhuoneremonttisuunnitelmistasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiisi ja laskemme kilpailukykyisen tarjouksen remonttisi toteuttamisesta. Toimialueemme kattaa Tampereen talousalueen ja ihan koko Pirkanmaan.

Hae rahoitusta täältä
Yhteydenottokuvake

Tilaa kylpyhuoneremontti Rakennusliike Laikio Oy:ltä ja varmista toiveidesi mukainen lopputulos. Palvelemme koko Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä