Toteuta unelmiesi remontti Pirkanmaalla ja hae remonttirahoitusta

Ota yhteyttä

Hae remonttirahoitusta ja tee kanssamme unelmiesi remontista totta!

Rakennusliike Laikio Oy tarjoaa laadukkaat ja toiveidesi mukaiset rakennus- sekä remonttipalvelut. Palvelemme Ylöjärveltä käsin koko Pirkanmaan alueella. Hoidamme kokeneen ammattilaisen varmalla otteella kaiken kokoisten talojen ja asuntojen perusparannukset sekä toteutamme sisustusremontit huoliteltuun työnjälkeen panostaen.

 

Otamme mielellämme vastaan myös haasteelliset remontit, jotka lupaamme toteuttaa rautaista ammattitaitoamme ja pistämätöntä visuaalista silmää käyttäen. Unelmiesi remontissa vain mielikuvitus on rajana!

Remonttirahoituksen hakeminen kannattaa

Vaikka sinulla ei olisikaan suuria säästöjä taskussa, isommankin remontin toteuttaminen on silti mahdollista. Uskalla siis unelmoida niin pienistä kuin isoistakin remonteista!

 

Tiesitkö jo, että OP Yrityspankki Oyj myöntää remonttirahoitusta, jonka arvo on 2 500 € – 50 000 €? Et tarvitse käsirahaa, etkä vakuuksia tai takaajia. Voit maksaa kerralla tai joustavasti erissä.

Hae rahoitusta täältä

Palvelemme sinua luotettavasti

Palvelumme on aina luotettavaa ja asiakaslähtöistä. Työskentelemme kustannustehokkaasti ja pidämme sovituista aikatauluista tarkasti kiinni. Tarvitsitpa sitten kokonaisvaltaista lattiasta kattoon remonttia tai pientä pintaremonttia, panostamme aina laadukkaaseen työskentelyyn. Kauttamme saat myös LVI- ja sähkötyöt.

 

Suosimme tunnettujen valmistajien materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja kovaakin kulutusta. Ammattitaitoisina remontoijina ehdotamme mielellämme toimivia ratkaisuja niin keittiöihin kuin kylpyhuoneisiinkin. Meille on tärkeää, että olet enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.

Yhteydenottokuvake

Hae remonttirahoitusta ja tilaa meiltä laadukkaat remonttipalvelut kilpailukykyiseen hintaan! Palvelemme Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä