Monipuoliset remonttipalvelut Pirkanmaalla

Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme

Rakennusliike Laikio Oy tarjoaa Ylöjärveltä käsin koko Pirkanmaan alueelle laadukkaat rakennus- ja remonttipalvelut. Teemme kaikenlaisiin taloihin ja asuntoihin perusparannuksia ja hoidamme huolella erilaiset pienet ja suuret sisustusremontit. Satsaamme laadukkaaseen työhön ja joustavaan palveluun. Palvelemme mielellämme sekä yksityis- että yritysasiakkaita, ja hoidamme luotettavasti myös vanhojen talojen remontit. Tiimissämme on taitavia perinnekorjaajia, jotka korjaavat ja kunnostavat hyvinkin iäkkäät kohteet. Erikoisosaamistamme ovat lisäksi muun muassa kaatovalut, kysy lisää!

Palveluitamme ovat:

  • Remontointi

  • Käyttövesi- ja viemäriremontit

  • Kosteusvahinkojen korjaukset

  • Esteettömät tilaratkaisut

  • Sisäilmaremontit

  • LVI-työt alihankinta

  • Sähköasennukset alihankinta

  • Rakentamisen alihankinta

  • Sertifioitu vedeneristys

  • Keittiö-, kylpyhuone- ja huoneistoremontit.

Mitä muuta remontti- tai korjausrakentamiseen liittyvää palvelua tarvitset? Kysy lisää, pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti.

Remontit varmalla tyylillä

Kaipaatko kotiisi tai vaikkapa liiketiloihisi piristystä tai ilmeen muutosta? Hoidamme vankalla ammattitaidolla kaikenlaiset sisustusremontit. Uudistamme pinnat lattiasta kattoon ja remontoimme esimerkiksi keittiöt ja kylpyhuoneet. Joskus tilan ilme voi kohentua hyvinkin pienillä muutoksilla.

Toteutamme remontit asiakkaan toiveita tarkkaan noudattaen. Satsaamme huolelliseen ja tarkkaan työhön sekä korkeaan laatuun. Voit luottaa siihen, että lopputulos vastaa toiveitasi. Tarvittaessa saat kauttamme myös LVI- ja sähkötyöt.

Huolelliset peruskorjaukset

Jos pelkkä pintaremontti ei riitä, voit tilata meiltä laajemman peruskorjauksen kotiisi tai muihin tiloihin. Peruskorjauksen avulla tiloissa ja esimerkiksi huonejaossa voidaan tehdä merkittäviä muutoksia. Voimme muuttaa tilajakoa ja vaihtaa kodin tyylin täysin. Peruskorjauksen yhteydessä asunnosta on mahdollista tehdä myös täysin esteetön.

Mikäli haluat peruskorjata iäkkään talon vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen, toteutamme työn varmalla ammattitaidolla. Remontoimme ja peruskorjaamme myös esimerkiksi vesivahingoista kärsineet talot ja asunnot.

Hae rahoitusta täältä
Yhteydenottokuvake

Tarjoamme remonttipalvelut kaikenlaisiin kohteisiin Pirkanmaalla rakennuksen iästä riippumatta. Kysy myös muun muassa kosteusvauriokorjauksista!

Ota yhteyttä